Υπηρεσίες

Η ιδέα των Rhodian dancers ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια από τους Ιωσήφ Σιαλούπ και Κυριακούλα Κυριαζή οι οποίοι χόρευαν επαγγελματικά από την ηλικία των 20 και 15 χρονών αντίστοιχα. Έπειτα από πολλές παραστάσεις απέκτησαν μεγάλη εμπειρία στο χώρο. Η εμπειρία αυτή τους έκανε να τιμούν και να σέβονται την παράδοση της πατρίδας μας.

Το πρόγραμμα

Θα δείτε να σας παρουσιάζονται χοροί από διάφορα μέρη της Ελλάδας με τις ανάλογες φορεσιές (Κρήτη, Μακεδονία, Θεσσαλία, Θράκη και Δωδεκάνησα). Επίσης εκτός από την παράδοση σκοπός τους είναι να δείξουν μέσα από σύγχρονα τραγούδια και χορούς την καθημερινότητα και τον τρόπο διασκέδασης του Έλληνα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, διαρκεί 2:30 ώρες και αποτελείται από 4μελη ή 6μελη χορευτικά, με 3μελη ή 4μελη ορχήστρα, καθώς και έξτρα μουσικό για λύρα ή κλαρίνο ανάλογα με τις απαιτήσεις των ξενοδόχων αλλά και τον χώρο όπου θα διεξαχθεί η κάθε παράσταση.

Κατά τη διάρκεια της ελληνικής βραδιάς, οι χορευτές μαθαίνουν στον κόσμο χορούς όπως χασαποσέρβικο, χασάπικο ή συρτάκι, καλύμνικο, συρτό και καλαματιανό. Επίσης, ο κόσμος συμμετέχει σε χορούς με τους οποίους οι Έλληνες διασκεδάζουν σε γάμους όπως το πιπέρι, το ζεϊμπέκικο αλλά και το τσιφτετέλι.

Η ομάδα των rhodian dancers εκτός από παραστάσεις σε ξενοδοχεία αφιερωμένα στη διασκέδαση του τουρίστα αναλαμβάνει γάμους και βαφτίσεις!!!

Η ομάδα μας

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους χορευτές και χορεύτριες και ταλαντούχους μουσικούς
Γνωρίστε τους

Επικοινωνήστε μαζί μας

Δίνουμε παραστάσεις στον χώρο σας για εσάς και τους πελάτες σας
Επικοινωνία